Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αρη στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στα άλλα δύο παιχνίδια του Σαββάτου, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο «θ.Κολοκοτρώνης» τον Απόλλωνα και ο Ατρόμητος στο Περιστέρι την ΑΕΛ.

Ο Άρης, σε περίπτωση νίκης στους Ζωσιμάδες θα έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη εκκίνηση σεζόν σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Νίκο Μαρτίνες.Ο Πάκο Ερέρα αναμένεται να αρχίσει το ματς με τους: Κουέστα, Τζανακάκη, Δεληζήση, Βέλεθ, Μενέντεθ, Ματίγια, Μπάσα, Ντιγκινί, Γκαρσία, Γκάμα και Γιουνές.

Στον ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να επαναφέρει τον Λίλα στα χαφ και δίπλα στους δύο στόπερ, Μιχαήλ – Τζημόπουλο, θα προσθέσει τον Σκόνδρα. Εκτός είναι ο Κάστρο, ενώ ο Αθανασιάδης αναμένεται να μπει στη διάρκεια του αγώνα, αφού ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένουν χωρίς νίκη και πόντο στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, έχουν τον ίδιο συντελεστή γκολ (1-4).

Το άλλο ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ. Η τελευταία νίκη των «βυσσινί» στο Περιστέρι ήταν τον Απρίλιο του 2004, όταν και οι δύο ομάδες συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Από τότε και σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, ο Ατρόμητος έχει τέσσερις νίκες ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports 1)

Ατρόμητος-ΑΕΛ (19:00, ΕΡΤ)

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (20:30, Novasports 2)