Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι συνηθισμένος να κάνει ιδιαίτερες δηλώσεις και να αποθεώνει τον εαυτό του σε κάθε ευκαιρία. Το ίδιο συνέβη και σε δηλώσεις που παραχώρησε για το σπουδαίο ρεκόρ που έσπασε πριν μερικές μέρες με το γκολ που πέτυχε απέναντι στο Τορόντο.

Ο Σουηδός επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι έφτασε τα 500 τέρματα με ένα εκπληκτικό αεροπλανικό κόντρα στους Καναδούς, πετυχαίνοντας το συγκεκριμένο ρεκόρ αγωνιζόμενος σε κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ο Ζλάταν αναφέρθηκε φυσικά στο ρεκόρ του, αλλά και στις κριτικές που δέχεται συνεχώς και τόνισε πως στην αρχή της καριέρας του κανείς δεν πίστευε ότι είναι ικανός να πετυχαίνει τέρματα. Ο Σουηδός όμως δήλωσε πως διέψευσε τους πάντες και ακόμη και στα 36 του χρόνια τους διαψεύδει, καθώς σκοράρει με την ίδια συχνότητα που σκόραρε και όταν ήταν μικρός.

«Είχα την ευκαιρία να παίξω σε όλους τους μεγάλους συλλόγους και μαζί με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ακόμα παράγω τα γκολ που σκόραρα. Το πιο αστείο είναι ότι όταν ξεκίνησα την καριέρα μου έλεγαν ότι αυτός ο παίκτης είναι καλός, αλλά δεν είναι ικανός να πετυχαίνει τέρματα, όμως αυτό το ρεκόρ που πέτυχα πάει σε όλους εκείνους που το είπαν, είπε αρχικά ο Ζλάταν.

«Προφανώς και ξέρω πως να σκοράρω. Έφτασα τα 500 γκολ. Αυτός είναι τρελός αριθμός για το ποδόσφαιρο είπε ο Ίμπρα και κλείνοντας σχολίασε το 500ο τέρμα που πέτυχε απέναντι στο Τορόντο: «Το τελευταίο χρονικά γκολ που σημείωσα δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Μόνο εγώ μπορώ να σκοράρω ένα γκολ σαν αυτό κόντρα στο Τορόντο».