Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν χάνει ευκαιρία να αποθεώνει τον εαυτό του. Πόσο μάλλον όταν καταφέρνει να πετύχει ένα σπουδαίο ρεκόρ, όπως αυτό με το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Τορόντο.

Ο Σουηδός επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι έφτασε τα 500 τέρματα και φυσικά, αναφέρθηκε όχι μόνο στο ρεκόρ, αλλά και στις κριτικές που δέχεται συνεχώς. Οπως είπε ο Ζλάταν, στην αρχή της καριέρας του κανείς δεν πίστευε ότι είναι ικανός να σκοράρει. Ο Σουηδός όμως δήλωσε πως διέψευσε τους πάντες και ακόμη και στα 36 του χρόνια συνεχίζει να τους διαψεύδει, καθώς σκοράρει με την ίδια συχνότητα που σκόραρε και όταν ήταν πιο νέος.

«Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε όλους τους μεγάλους συλλόγους και μαζί με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ακόμα σκοράρω. Το πιο αστείο είναι ότι όταν ξεκίνησα την καριέρα μου έλεγαν ότι αυτός ο παίκτης είναι καλός, αλλά δεν είναι ικανός να πετυχαίνει τέρματα, όμως αυτό το ρεκόρ που πέτυχα πάει σε όλους εκείνους που το είπαν, είπε αρχικά ο Ζλάταν.

«Προφανώς και ξέρω πως να σκοράρω. Έφτασα τα 500 γκολ. Αυτός είναι τρελός αριθμός για το ποδόσφαιρο είπε ο Ίμπρα και κλείνοντας σχολίασε το 500ο τέρμα που πέτυχε απέναντι στο Τορόντο: «Το τελευταίο χρονικά γκολ που σημείωσα δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Μόνο εγώ μπορώ να σκοράρω ένα γκολ σαν αυτό κόντρα στο Τορόντο».