Μπορεί η πίκρα από την ήττα με 3-0 στο Άμστερνταμ να είναι έκδηλη, αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ δεν απογοητεύεται και θέλει να απολαύσει την παρουσία στους ομίλους του Champions League. Και ήδη ο κόσμος «ζεσταίνεται» για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στην Βαυαρία. Το παιχνίδι απέναντι στους μόνιμους πρωταθλητές Γερμανίας είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στην «Αλιάνζ Αρίνα» όμως από τώρα προγραμματίζονται εκδρομές από την Ελλάδα και αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Μάλιστα, τα 3.500 εισιτήρια που θα πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στα χέρια της μοιάζουν… ελάχιστα για τις ανάγκες των οπαδών. Ήδη η κινητοποίηση με τηλέφωνα και emails είναι μεγάλη και όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα ζητήσει και άλλα εισιτήρια από την Μπάγερν πολύ σύντομα.

Πάντως και στο ματς της Ολλανδίας αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ έμειναν εκτός «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και είδαν το ματς σε μπαρ πέριξ του γηπέδου για να ακούν την ατμόσφαιρα, ενώ υπήρξαν και φίλαθλοι που έδιναν 50-100 ευρώ έξω από το γήπεδο για ένα εισιτήριο δίχως να υπάρχει δυνατότητα να αγοράσουν αφού ήταν sold out.