To κοινωνικό πρόσωπό της, για ακόμη μία φορά, δείχνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της όλα τα έσοδα του διεθνούς τουρνουά στο ΟΑΚΑ (27-28/9), το οποίο θα φέρει το όνομα του ιστορικού παράγοντα της ομάδας, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, η Παναθηναϊκή οικογένεια, έχει ραντεβού με την Ιστορία!

Όλοι οι Παναθηναϊκοί μετράμε αντίστροφά για το 1ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του τριφυλλιού. Του ανθρώπου που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, στο όραμα να κάνει τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα συνεχή αρωγό σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, συναντιόμαστε ξανά με τις αναμνήσεις μιας ζωής και λέμε το δικό μας ευχαριστώ στον παντοτινό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Θα είμαστε όλοι εκεί… Στο ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!».