O Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής (23/9) με την ΑΕΚ. Ο

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, δεν απολογήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/9) στο μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League έπειτα από τη δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, σύμφωνα με την οποία «φέρθηκε απρεπώς επιδεικνύοντας ανάρμοστη διαγωγή» προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Μπίρδας, επικαλέστηκε κώλυμα των δικηγόρων της ομάδας (Λάμπρου Μπίρδα, Αχιλλέα Μαυρομμάτη) που είχαν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Πέμπτης με την Τσέλσι.

Ο Πασχαλάκης λοιπόν, που κινδυνεύει με μία αποκλεισμό μίας αγωνιστικής θα χάσει εφόσον τιμωρηθεί φυσικά, είτε τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη (26/9), είτε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, στις 30/9 για την 5η αγωνιστική της Super League. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη νέα ημερομηνία στην οποία θα κληθεί σε απολογία ο παίκτης.

Η πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου Μαρία Τσαγκιά, που ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα της, «προειδοποίησε» ότι δεν θα δοθεί άλλη αναβολή.