Δεν κέρδισε αλλά και δεν «έχασε» κάτι που ήταν εξασφαλισμένο ο ΠΑΟΚ με την ήττα του και κάπως έτσι είδε το παιχνίδι με την Τσέλσι ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε:

«Προετοιμάσαμε το παιχνίδι αναλύοντας καλά τον αντίπαλο, ξέραμε ότι ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ο τρόπος ανάπτυξης που ξεκινάει από την γραμμή της άμυνας, από τα δυο κεντρικά μπακ, και τον Ζορζίνιο, ενώ αν περάσει η μπάλα από εκεί, τότε πολύ εύκολα μπορούν να εκμεταλλευτούν τον χώρο, να ανοίξουν το παιχνίδι, να παίξουν την μπάλα στις πλευρές και να γίνουν επικίνδυνοι.

Προσπαθήσαμε να είμαστε συμπαγείς και με τις κινήσεις του Σάχοφ και του Πέλκα στον χώρο αυτό να αποφύγουμε τέτοιου είδους καταστάσεις. Την ίδια ώρα, γνωρίζαμε ότι η Τσέλσι είναι μια γρήγορη και επιθετική ομάδα και όταν χάνει την μπάλα, αντιδρά πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε γρήγοροι, να περάσουμε την μπάλα από το κέντρο από τον Σάχοφ και τον Πέλκα στους παίκτες που θα έρθουν από πίσω, να δημιουργήσουμε χώρο και να φύγουμε γρήγορα από αυτή την κατάσταση. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με αυτά τα συναισθήματα, ίσως δείξαμε παραπάνω σεβασμό στον αντίπαλο, κάναμε ένα λάθος στην φάση του πρώτου γκολ και από εκεί και πέρα το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει με ένα σκληρό αποτέλεσμα για εμάς. Από εκεί και πέρα τρέξαμε πολύ, ξεφύγαμε από κάποιες καταστάσεις, βγήκαμε από το παιχνίδι με αυτό το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι, βγήκαμε πιο μπροστά, γίναμε πιο επιθετικοί, ίσως και η Τσέλσι από την πολύ μεγάλη προσπάθεια που είχε καταβάλει στο πρώτο μέρος έχασε κάτι από την φρεσκάδα της και δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έδειξαν μέσα στο γήπεδο, έτρεξαν πολύ, δεν έχασαν το μυαλό τους. Από την άλλη πλευρά του αποτελέσματος, φυσικά δεν είσαι ικανοποιημένος όταν χάνεις. Όπως είπα αυτή την στιγμή αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, που έχει εμπειρία, ποιότητα, παίκτες που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι πολύ οργανωμένοι. Δεν θα πω λοιπόν ότι είμαι ικανοποιημένος, ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο βγήκαμε με το κεφάλι ψηλά».