Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην ισοπαλία (0-0) με την Μπέτις.

Ο Γιαννιώτης υποστήριξε πως αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει ένα πολύ σημαντικό μάθημα για τους ερυθρόλευκους, ενώ σχολίασε και τη συνέχεια του Europa League, με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το 0-0 με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπέτις είναι μία ποιοτική ομάδα που έχει κατοχή στο παιχνίδι της. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε, το ίδιο και ο αντίπαλος. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι για την δύσκολη συνέχεια».

Για την απόδοσή του: «Κατά κύριο λόγο προσέξαμε την άμυνα. Ήμασταν διαβασμένοι στο παιχνίδι τους, τους περιμέναμε για να φύγουμε στις αντεπιθέσεις. Έχουμε καλή χημεία με την άμυνα. Να συνεχίσουμε τη δουλειά για να τελειοποιήσουμε κάποια πράγματα».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μίλαν, στις 4 Οκτωβρίου: «Είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Θα ακολουθήσουμε διαφορετικό πλάνο, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».