Ο Πάκο Ερέρα μίλησε στο επίσημο κανάλι του Αρη και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και στη δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί με συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για το αν ήταν αναμενόμενη για εκείνον η μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα και το ευχόμουν, όπως και κάθε προπονητής. Δεν είναι εύκολο να γίνουν όλα αυτά που ευχόμαστε, αλλά το κυριότερο και πιο βασικό είναι ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχουν έρθει και οι νίκες».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη: «Είμαστε στο 100% όσον αφορά την ετοιμότητα. Υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε, ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε να το πιστεύουμε αυτό και να νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι για όλα. Μόλις τελειώσαμε την προπόνηση, ασχοληθήκαμε με συγκεκριμένα πράγματα που έχουμε δουλέψει αρκετά, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να τα βελτιώσουμε».

Για τον Μαβράι: «Τον έχω δει στις προπονήσεις τις τρεις-τέσσερις τελευταίες μέρες. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δουλεύει σκληρά. Έκανε προετοιμασία με την προηγούμενή του ομάδα, δεν ήρθε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Νομίζω ότι δεν είναι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, αλλά είναι σε καλό επίπεδο προς το παρόν και θα τον σκεφτώ για το επόμενο παιχνίδι, που είναι για το Κύπελλο».

Για τα τρία συνεχόμενα δυνατά ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Είναι μια εβδομάδα που έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, αλλά έχω μεγάλη πίστη στις ικανότητες της ομάδας μου και σε μένα. Δουλεύουμε για να το καταφέρουμε αυτό. Οι παίκτες έχουν λάβει το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».