Ο πρόεδρος των Λος Αντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον δήλωσε ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς βρίσκεται ήδη σε άριστη κατάσταση.

Ο Τζόνσον δήλωσε, ότι ο «Βασιλιάς», ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για να μετακομίσει δυτικά, είναι ένας παίκτης- προπονητής που έχει ήδη δώσει το παράδειγμα για τον νεαρό πυρήνα της ομάδας με την αμείλικτη εργασιακή του συμπεριφορά .

«Ο ΛεΜπρον είναι ήδη σε φάση όπως στα μέσα της σεζόν», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Τζόνσον, ο οποίος κέρδισε πέντε πρωταθλήματα ως παίκτης με τους Λέικερς στη δεκαετία του 1980. «Σημειώνει τρίποντα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου», είπε. «Κάθεσαι εκεί και τον βλέπεις και λες «ευχαριστώ τον Θεό που υπέγραψε για εμάς».

Ο Τζόνσον δήλωσε ότι οι Λέικερς, θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. «Είναι συναρπαστικός γιατί ο ρυθμός του δεν σταματάει ποτέ», τόνισε. «Τρέχει , τρέχει και τρέχει ολοένα και περισσότερο»

Ο Τζέιμς, 33 ετών, θα συνυπάρξει με τον 20χρονο Λόντζο Μπαλ, τον 22χρονο Κάιλι Κούζμα και τον 23χρονο Τζος Χαρτ, ενώ θα έχει επίσης τη βοήθεια κάποιων βετεράνων, συμπεριλαμβανομένων των πρωταθλητών NBA ΜακΓκι και Ρόντον.

Οι Λέικερς ξεκινούν τη σεζόν τους στις 18 Οκτωβρίου με μια επίσκεψη στο Πόρτλαντ πριν παίξουν το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι τους στο Staples Center εναντίον των Χιούστον Ρόκετς στις 20 Οκτωβρίου.