Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτή την ώρα ο 60χρονος που συνελήφθη ως κατηγορούμενος για βιασμό της 22χρονης, η οποία είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά από κατάθεση της νεαρής γυναίκας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Κρατικό Πειραιά.

Η κοπέλα ανέφερε ότι είχε πάει στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της, για να αγοράσουν ναρκωτικά. Κατέληξαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, απ’ όπου όμως κάποια στιγμή έφυγε ο φίλος της και γύρισε έπειτα από περίπου τρεις ώρες, αλλά η κοπέλα ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και την έβγαλαν στο δρόμο. Ο νεαρός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα αναφέρει ότι υπέστη βιασμό.

Ο 60χρονος προσήχθη το βράδυ της Πέμπτης και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού. Ο συλληφθείς είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές το 2017 για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στην δικαιοσύνη.