Καλύτερη και στα δυο ημίχρονα η Τσέλσι νίκησε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ με 0-1 έχοντας πλήρη κυριαρχία και κατοχή της μπάλας στην μεγάλη διάρκεια του αγώνα, που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 7′ από τον Γουίλιαν αλλά οι Αγγλοι ήταν αυτοί που έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες φανερώνοντας μιά εμφανή ανωτερότητα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο τελευταίο 20λεπτο για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς να το πετύχει. Λίγο πριν την λήξη αποχώρησε τραυματίας στην ωμοπλάτη ο Πέδρο.

Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η φάση των ομίλων είναι ακόμα στην αρχή, απλά, η ομάδα του Λουτσέσκου θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επόμενα ματς, με πρώτο φυσικά αυτό στη Λευκορωσία με την Μπάτε Μπορίσοφ στις 4/10.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, η Τσέλσι είχε την απόλυτη κυριαρχία σε όλο το ματς, έχοντας εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και αναγκάζοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε πολλά λάθη. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά ο Μοράτα δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ χάνοντας τέσσερις ευκαιρίες, ενώ ο Πασχαλάκης σταμάτησε δύο φορές με εξαιρετικές επεμβάσεις τον Πέδρο. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε «καθαρή» φάση για γκολ.

Οι αλλαγές του Λουτσέσκου, με την είσοδο στο παιχνίδι των Ουάρντα, Πρίγιοβις και Μπίσεσβαρ, βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει λίγο ρυθμό, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Κεπά.

Διαιτητής: Μαγένκο (Ισπανία)

Κίτρινες: Βέρνμπλουμ, Ουάρντα, Ελ Καντουρί – Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Μπάρκλεϊ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Χατσερίντι, Βαρέλα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (69′ Πρίγιοβιτς), Ζαμπά (82′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Πέλκας (62′ Ουάρντα).

Τσέλσι: Κέπα, Τζαπακόστα, Αλόνσο (66′ Αθπιλικουέτα), Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Καντέ, Ζορζίνιο (65′ Φάμπρεγας), Μπάρκλεϊ, Γουίλιαν, Μοράτα (81′ Ζιρού), Πέδρο