Λίγο πριν ο Ηλιος περάσει στο ζώδιο του Ζυγού την Κυριακή 23/9 φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που περιστρέφονται γύρω από το δίπολο «εγώ και οι άλλοι», η σύνοδός του με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, μας δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω μας και ευκαιρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις, να υλοποιήσουμε ιδέες και να πετύχουμε προσωπικές κι επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αρκεί να έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε να κάνουμε αφού έχουμε σκεφτεί, αναλύσει και υπολογίσει όλες στις λεπτομέρειες, πριν πράξουμε το οτιδήποτε.

Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού και της γης. Παρθένε αξιοποίησε την ευφυία σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Δίδυμε, Τοξότη και Ιχθύ ασχοληθείτε με ζητήματα που σας απασχολούν καιρό με βάση τη λογική. Λέοντα και Υδροχόε θυμηθείτε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα προσωπικά και όχι μόνο διλήμματα. Κατά τα λοιπά:

Κριέ οι επαγγελματικές επαφές σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Εύνοια έχεις και  στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρε  φρόντισε να αξιοποιήσεις τη θετική επιρροή που έχεις στις σχέσεις αλλά και να διασκεδάσεις και να ανανεωθείς, μέσα από δράσεις που προσφέρουν ευχαρίστηση και χαρά.

Δίδυμε ευχάριστες εξελίξεις σε περιμένουν σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που τρέφει για σένα τα καλύτερα συναισθήματα.

Καρκίνε η τύχη σε ευνοεί  ιδιαίτερα. Από εσένα εξαρτάται τι θα διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο.

Λέοντα τα οικονομικά σου βελτιώνονται ενώ έρχεσαι  πιο κοντά με τους οικείους σου,  και  μπορεί να διευθετηθεί ένα περιουσιακό ζήτημα, που σε απασχολούσε.

Παρθένε δέχεσαι θετικές επιρροές σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγέ εκτός από τη λογική χρησιμοποίησε και τη διαίσθησή σου για να παρακάμψεις εμπόδια και να γλιτώσεις από επερχόμενους μπελάδες.

Σκορπιέ παίξε πιο ομαδικά και δεν θα χάσεις, καθώς σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα κι απλά, με τη συνδρομή των φίλων σου ή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα αυξάνεται η  γοητεία σου.

Τοξότη είναι ιδανικές οι συνθήκες για να αναδείξεις τη δουλειά σου. Μπορείς, ακόμη, να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Ευνοούνται και τα ερωτικά σου.

Αιγόκερε έχεις τη δυνατότητα να ανοιχτείς στον έξω κόσμο, από όπου θα  αντλήσεις βοήθειες και επαγγελματικά οφέλη.

Υδροχόε η ματιά σου γίνεται πιο αισιόδοξη, καθώς αυξάνονται τα έσοδά σου και η τύχη σου. Επιπλέον, μπορείς να περάσεις πολύ καλά και να διασκεδάσεις.

Ιχθύ ευνοούνται οι  συνεργασίες σου ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να λάβεις μια καλή είδηση.