Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση της νεαρής που βρέθηκε κυριολεκτικά πεταμένη στο Ζεφύρι μετά τον ομαδικό βιασμό της, καθώς ξύπνησε από το κώμα ενώ στο νοσοκομείο την επισκέφθηκε γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι η γιαγιά της.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας της άτυχης κοπέλας, η γυναίκα μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται η νεαρή, και είπε στους αστυνομικούς πως αναγνώρισε σε αυτή τη φωτογραφία την εγγονή της, την οποία αναζητούσε επί μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η 22χρονη φέρεται να είναι μπλεγμένη στα δίχτυα των ναρκωτικών, έχει αδελφή 8 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής.

Οπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και δυο χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά.

Η 22χρονη εντοπίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα άγρια κακοποιημένη από αδίστακτους δράστες οι οποίοι την «πέταξαν» στην άκρη του δρόμου.

Σε κρίσιμη κατάσταση

Η οδός Σικελιανού, όπου εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, είναι ένας από τους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών.

Όταν το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές τη ρώτησαν για το όνομά της, ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στον έναν είπε ότι τη λένε Μαρία και στον άλλο Ελένη.

Στη συνέχεια, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την άφησαν στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να είχε πάρει ή να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχει ληφθεί δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε.