Το σεβασμό του προς την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε πολύ έμπειρη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, εξέφρασε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο προπονητής του Άγιαξ τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της παιχνίδι στην συνάντηση της Τετάρτης και να επιτεθεί, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «… δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει».

«Στο Champions League συμμετέχουν μόνο καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι πολύ έμπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι, ξέρουν τους κανόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ότι πάνω από όλα είναι το αποτέλεσμα» δήλωσε ο τεν Χαγκ, αναφερόμενος στην πρωταθλήτρια Ελλάδας. «Πρόκειται να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο μισό, όπου δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει» πρόσθεσε ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας.

Για το κατά πόσον είναι καλό για τον Άγιαξ το ότι δίνει το πρώτο ματς του στον όμιλο εντός έδρας, ο Τεν Χαγκ ανέφερε: «Δεν μπορείς να το καθορίσεις, συνεπώς δεν έχω κάτι να πω. Οι οπαδοί μας, όμως, το περίμεναν πολύ καιρό. Θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αληθινή ατμόσφαιρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση του Κάσπερ Ντόλμπεργκ, ο Ολλανδός προπονητής είπε: «Ο Ντόλμπεργκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου, αλλά δεν θα το αποκαλούσα τραυματισμό».