Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη (20/9, 22:00) τη Ρεάλ Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι κατάμεστο. Η διάθεση των εισιτηρίων από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, η ζήτηση που υπάρχει για το ματς με τους Ανδαλουσιανούς είναι τεράστια και είναι απλά θέμα χρόνου το sold out.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται και σήμερα (10:00-18:00) από τα εκδοτήρια στη θύρα 25 του Καραϊσκάκη με τιμές από 20 έως 200 ευρώ. Ακόμα πέρα από τους φίλους του Ολυμπιακού που θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο θα υπάρχουν και λίγοι φίλοι της ισπανικής ομάδας, η οποία όμως επέστρεψε αρκετά από τα εισιτήρια που δικαιούταν.

Συγκεκριμένα η Μπέτις είχε το δικαίωμα να πάρει μέχρι 1600 εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή, όμως στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του ματς αποφάσισε να επιστρέψει πίσω 1200 εισιτήρια και να κρατήσει μόλις 400 για τους οπαδούς της. Τελικά από ότι φαίνεται θα είναι πολύ λιγότεροι οι Ισπανοί στις κερκίδες, καθώς η ομάδα από την Ανδαλουσία επέστρεψε κι άλλα «μαγικά χαρτάκια» και θα έχει τη στήριξη μόλις 120 οπαδών της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.