Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε ήδη τις πρώτες του σκέψεις για το σχήμα που ίσως παρατάξει απέναντι στην Τσέλσι έχοντας στο μυαλό του ότι έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη πεντάδα αγώνων (Τσέλσι, ΑΕΚ και Άρης εντός, Ολυμπιακός, Μπάτε Μπορίσοφ εκτός) μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, κατά συνέπεια, χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να έχει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ομάδα που αγωνίστηκε στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, σίγουρα θα λείπει ο τιμωρημένος Λέο Μάτος, ενώ ο Πρίγιοβιτς, παρότι μπήκε στις προπονήσεις δύσκολα θα βρεθεί στη βασική 11άδα.

Η απουσία το Βραζιλιάνου φαίνεται ότι θα φέρει τον Βιεϊρίνια δεξιά στην άμυνα και έτσι αριστερά μάλλον θα παίξει ο Τόσκα, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην Τσέλσι, εκτός αν τελικά προτιμηθεί να παίξει δεξιά ο Κίτσιου και να μείνει αριστερά ο Βιεϊρίνια.

Στην κορυφή της επίθεσης εφόσον προφυλαχθεί ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, θα παίξει ή ο Καρέλης ή ο Ακπόμ, με τον Άγγλο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει, καθώς δεν έπαιξε στην Κρήτη.

Στα χαφ ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά τον Πόντους Βέρνμπλουμ και να παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο.

Στο βασικό σχήμα ίσως επιστρέψει και ο Λημνιός (που έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τον ΟΦΗ) αλλά και ο Πέλκας, που επίσης δεν έπαιξε για να είναι φρέσκο