Συνέντευξη στη Marca παραχώρησε ο Κώστας Μανωλάς, με αφορμή την επίσκεψη της Ρόμα στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση με την Ρεάλ, την Τετάρτη, στο Champions League.

«Είμαι ένας παίκτης που πάντα δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Το γκολ που σημείωσα απέναντι στη Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν, ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα από τότε που παίζω ποδόσφαιρο. Ένα μοναδικό συναίσθημα, απίστευτο, τόσο ευτυχισμένο. Ήταν αδιανόητο. Είμαι ακόμα ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι γι` αυτό με περιμένει το Μπερναμπέου», είπε ο Ελληνας αμυντικός της Ρόμα.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φυσικά ο καλύτερος σύλλογος, έχει τους καλύτερους παίκτες, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε τρία συνεχόμενα Champions League. Κανείς δεν το έχει κάνει. Έχει παίκτες με τεράστια προσωπικότητα και χαρακτήρα που τους κάνει μια τρομακτική ομάδα με μεγάλη εμπειρία. Έχουν χάσει τον Ρονάλντο, αλλά νομίζω ότι παραμένει το ίδιο», συμπλήρωσε.

«Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες, από τις καλύτερες στον κόσμο. Από μικρός ήμουν στην ΑΕΚ, ήταν η ομάδα μου, μετά πήγα στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν κάτι διαφορετικό. Τώρα είμαι στη Ρόμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για το βραβείο της FIFA The Best, που δίνεται στον κορυφαίο παίκτη (υποψήφιοι, Ρονάλντο, Μόντριτς και Σαλάχ), είπε: «Δεν ξέρω, είναι δύσκολο, ίσως έφτασε η ώρα για αλλαγή».