Συγκινεί η περιπέτεια της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μάρκου η οποία μίλησε στο Happy Day για τον γάμο της αλλά κυρίως για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να αποκτήσει ένα παιδί.

Η κ. Μάρκου αποκαλύπτει ότι εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί, τονίζοντας μάλιστα ότι «έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι».

https://www.youtube.com/watch?v=qY4Ykm3xU9s

«Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Κατερίνα Μάρκου δεν δίστασε να κάνει μία συγκινητική δήλωση, αναφέροντας πως εύχεται αυτό το παιδί που τόσο περιμένει να μην αργήσει να έρθει.

«Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Οσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, εννοώντας δηλαδή τον γάμο της πριν δύο μήνες με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου.