Σα να μην βρίσκεται ο ίδιος στην κυβέρνηση και σα να μην στηρίζεται η κυβερνητική πλειοψηφία στους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, λειτουργεί και ομιλεί ο Πάνος Καμμένος.

Οι τζάμπα μαγκιές για το Μακεδονικό συνεχίστηκαν και σήμερα με την παρουσία του υπουργού Αμυνας στον Αντέννα όπου ούτε λίγο ούτε πολύ έθεσε θέμα ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο Ζόραν Ζάεφ παραβιάζει αυτή τη συμφωνία μιλώντας συνεχώς για «Μακεδονία» και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξει απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση

Όπως είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο Πάνος Καμμένος ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τηλέφωνο τον Ζόραν Ζάεφ και του είπε ότι παραβιάζει τη συμφωνία, ενώ ανάλογες, τόνισε ήταν οι δηλώσεις και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Αυτή η συμφωνία δεν έχει ισχύσει από τη πλευρά των Σκοπίων», τόνισε ο υπουργός Άμυνας, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Ζάεφ μιλάει για Μακεδονία και όχι για Βόρεια Μακεδονία.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην έρθει αυτή η συμφωνία στη Βουλή, λέγοντας πως εάν αυτή η συμφωνία πρόκειται να έρθει στη Βουλή τότε ο ίδιος και οι υπουργοί του θα παραιτηθούν.

Ωστόσο, επαναλαμβάνοντας αυτή την πάγια θέση του ουσιαστικά προσπαθεί να ξεφύγει από το ερώτημα που του τίθεται από την ημέρα που υπογράφηκε η συμφωνία των Πρεσπών. Γιατί δεν αποχωρεί από την κυβέρνηση ώστε να σταματήσει αυτή τη συμφωνία που ο ίδιος χαρακτηρίζει απαράδεκτη.

Οι τζάμπα μαγκιές συνεχίζονται μιας και αν ο υπουργός Αμυνας θεωρεί πώς η πλευρά των Σκοπίων παραβιάζει κατάφωρα τα συμφωνηθέντα, δεν έχει παρά να αποχωρήσει ο ίδιος από την κυβέρνηση, να προκαλέσει πολιτική κρίση και να «μπλοκάρει» τη συμφωνία των Πρεσπών. Πρόκειται ασφαλώς για μια ακόμη απόδειξη ότι υπάρχουν «μακεδονομάχοι» εκ του ασφαλούς κι ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα πάνε μέχρι το τέλος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αδιαφορώντας για το «Μακεδονικό» και την εξέλιξη που θα έχει.

Θα το χρησιμοποιούν μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για την πολιτική τους διάσωση στις επερχόμενες εκλογές.