Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση φρικτής κακοποίησης νεαρής κοπέλας που βιάστηκε και πετάχτηκε σε δρόμο του Ζεφυρίου για να πεθάνει , πριν από τρεις ημέρες.  Η γυναίκα, ηλικίας 20-30 ετών, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, η κοπέλα που εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου, έχει υποστεί βιασμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τα στοιχεία της προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανότατα αλλοδαπή.

Από τον έλεγχο των δακτυλικών αποτυπωμάτων της γυναίκας δεν έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητά της, ενώ βάσει των χαρακτηριστικών του προσώπου της δεν είναι μεταξύ των ατόμων που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισμένα.

Η λήψη δειγμάτων DNA από το σώμα της κοπέλας αναμένεται να ρίξει φως στην ταυτότητα των δραστών, ενώ η ΕΛΑΣ αναζητά και οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες της ευρύτερης περιοχής του Ζεφυρίου που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πάντως, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο βιασμός πρέπει να τελέστηκε σε άλλο σημείο από εκείνο που εντοπίστηκε τελικά η γυναίκα σε ημιθανή κατάσταση.