Ο Ερμής και οι τρεις όψεις που σχηματίζει το τριήμερο επηρεάζουν όλα τα ζώδια τα οποία θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα κουβέντες τους, αν θέλουν να πετύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στα όσα διεκδικούν. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα προκαλώντας σύγχυση στην καθημερινότητα μας  και θολώνοντας την κρίση μας, ενώ γινόμαστε πιο επιρρεπείς… στα παραμύθια. Καλό είναι να φροντίσετε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι στις συζητήσεις  και τις συναλλαγές σας με τους δικούς σας, αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, προκειμένου να αποφύγετε παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και κόντρες για το τίποτα. Η ισορροπία αποκαθίσται την Κυριακή, οπότε ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ένα εξάγωνο με τον Δία. Η σκέψη γίνεται πιο αναλυτική, βοηθώντας μας να αποκωδικοποιήσουμε κάποιες καταστάσεις, και να ανακαλύψουμε πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσουν επί της ουσίας. Παράλληλα, πιο αισιόδοξη γίνεται η διάθεση μας, ενώ ευνοοούνται ομαδικές δράσεις και συνέργειες με ανθρώπους που μας δένει κάποιο κοινό ενδιαφέρον.

Από τις όψεις του Ερμή επηρεάζονται περισσότερο Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, καθώς και οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Κατά τα άλλα:

Κριέ αν και τα εργασιακά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν έντονα, γίνεσαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον.

Ταύρε σε απασχολούν οι σχέσεις, όπου γίνεσαι πιο εκφραστικός, αλλά και τα οικονομικά σου.

Δίδυμε το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει επαφές με πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σε θέματα που σε απασχολούν, και στα οικονομικά σου.

Καρκίνε φρόντισε να απολαύσεις τη σημερινή ημέρα. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και εκρεμμότητες.

Λέοντα είσαι πιο εξωστρεφής από ποτέ, αξιοποίησε τις ημέρες όχι μόνο για να προωθήσεις τις δουλειές σου, αλλά και για να διασκεδάσεις.

Παρθένε η ημέρα ευνοεί επαγγελματικά και όχι μόνο, ενώ το σαββατοκύριακο ενδέχεται να σε απασχολήσει και ένα νέο ξεκίνημα.

Ζυγέ έχεις τη δυνατότητα να πάρεις ανάσα, να διασκεδάσεις και να δεις ανθρώπους που εκτιμάς.

Σκορπιέ αξιοποίησε τον χρόνο για να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, που θα σε διασκεδάσει και θα σε ξεκουράσει.

Τοξότη εστιάζεις στις προσωπικές σου ανάγκες ενώ ευνοείσαι στα επαγγελματικά σου.

Αιγόκερε το Σαββατοκύριακο σου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από τους έντονους ρυθμούς.

Υδροχόε ήρθε καιρός να το ρίξεις λίγο έξω, μολονότι μπορεί να έχεις το νου σου σε εκρεμμότητες και οικονομικά.

Ιχθύ έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις, αλλά επαγγελματικά και υποχρεώσεις στο σπίτι δεν σου το επιτρέπουν.