Ενας νέος «Κυνηγός» προβάλλεται αυτές τις ημέρες στους ελληνικούς κινηματογράφους, όμως ξέρουμε από τώρα ότι δεν θα είναι καλύτερος από τον πρώτο, την ταινία του 1987 με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. «Ο Κυνηγός» του Τζον ΜακΤίρναν είναι μία από τις αγαπημένες ταινίες των φαν του Αρνι, συνδυάζοντας πολεμική περιπέτεια, τρόμο και επιστημονική φαντασία. Ενας εξωγήινος προσγειώνεται σε ζούγκλα της Λατινικής Αμερικής και εξολοθρεύει την ομάδα μισθοφόρων της οποίας ηγείται ο Σβαρτσενέγκερ.

Το παρακάτω χιουμοριστικό τρέιλερ υποτίθεται ότι θέλει να βγάλει στη φόρα όλες τις αδυναμίες της ταινίας (που δεν είναι λίγες), αλλά τελικά καταφέρνει να προκαλέσει νοσταλγία και να μας στείλει στο YouTube να αναζητάμε τις καλύτερες σκηνές της.

Αλλωστε σε μια ταινία με πρωταγωνιστές δύο μελλοντικούς κυβερνήτες πολιτειών των ΗΠΑ, την πιο μάτσο χειραψία στην ιστορία της ανθρωπότητας και με ατάκες όπως το θρυλικό «Ραν! Γκο! Γκε του ντα τσόπα!» («τρέξε στο ελικόπτερο» στα… Σβαρτσενέγκικα), δεν έχει νόημα να ψάχνεις να βρεις αρνητικά…