Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της… Λεωφόρου Μεσογείων. Για την ΕΡΤ ο λόγος όπου καθημερινά «επεισόδια» και συγκρούσεις γίνονται αντικείμενο κριτικής για το τι ακριβώς συμβαίενι στο κρατικό κανάλι.

Η νέα αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε δύο δύο δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, τον παρουσιαστή ειδήσεων Αντώνη Αλαφογιώργο και τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, που έχει την εκπομπή «Η Επόμενη Ημέρα».  Η σύγκρουση έγινε στο διαδίκτυο με εκατέρωθεν μηνύματα που αφορούσαν το κόστος των εκπομπών.

Μάλιστα ο κ. Αλαφογιώργος, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ αναφέρεται και στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Ο Αλαφογιώργος, με ανάρτησή του στο Twitter, κάλεσε τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων, Δημήτρη Ασπρογέρακα, να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ. Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου – Παππά και αποκάλυψε ότι «έκοψαν» πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους.

«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία» έγραψε συγκεκριμένα o Αντώνης Αλαφογιώργος, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια: «Επανακαλώ τον πρόεδρο της ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μάλιστα ανέδειξε την καταγγελία Αλαφογιώργου.

«Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» έγραψε σε δική του ανάρτηση ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

printscreen1
printscreen2
printscreen3
printscreen4
printscreen5