Τον Ιούλιο του 1992, ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρέτισε την πολυαγαπημένη ηθοποιό, Τζένη Καρέζη. Το κορίτσι με τα μαύρα μαλλιά που μάγευε τους πάντες στη μεγάλη οθόνη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών και δεν πρόλαβε να χαρεί τα εγγόνια της από το μοναχογιό της, Κωνσταντίνο Καζάκο.

Οι ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που όλοι αγαπήσαμε και σε πολλές από τις οποίες πρωταγωνιστεί η Τζένη Καρέζη, διασκεδάζουν τους Έλληνες τηλεθεατές συχνά. Μάλιστα λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, το Star προέβαλε τη γνωστή σε όλους ρομαντική κομεντί «Τζένη Τζένη». Οι ταινίες της ηθοποιού είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά του μοναχογιού της την πανέμορφη γιαγιά τους και να την απολαύσουν σε αυτό που ήξερε να κάνει καλά.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το γιο του, Ιάσονα να παρακολουθεί την ταινία με τη γιαγιά του να δεσπόζει στην τηλεοπτική οθόνη. Το σχόλιο του Κωνσταντίνου για τη φωτογραφία ήταν μια λέξη που τα είπε όλα: DNA.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη, στην  οποία και έδωσαν το όνομα της αγαπημένης του μητέρας, τη Τζένη. Σήμερα ο γιος της Τζένης Καρέζη είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Μαρτζούκου και έχουν αποκτήσει μαζί το γιο τους, Ιάσονα τον οποίο και αποθανάτισε στη φωτογραφία του στο Instagram.