«Η σιδηρόφρακτη παρουσία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ θα μείνει στην ιστορία ως το κύκνειο άσμα της προσπάθειάς του να εξαπατήσει τους πολίτες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη για την παρουσία του έλληνα πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ.

«Στην απόγνωσή του, που βλέπει το τέλος του να έρχεται, υπόσχεται τώρα να μειώσει τους φόρους που ο ίδιος επέβαλε, αλλά ταυτόχρονα να μεγαλώσει το κράτος με αθρόες προσλήψεις. Είναι προφανές ότι και τα δύο μαζί δεν γίνονται, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα. Υπόσχεται ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ τον αύξησε μόλις τον προηγούμενο μήνα, ακόμη και για τους πιο αδύναμους πολίτες» συνέχισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι μόνο αδιόρθωτα ψεύτης, αλλά και επικίνδυνος. Τον προειδοποιούμε. Η χώρα δεν αντέχει άλλους τυχοδιωκτισμούς. Τώρα που η έξοδός του πλησιάζει, ας μην βλάψει άλλο την Ελλάδα».

Σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ, η κα Σπυράκη επισήμανε: «Αντί να ρωτά τι θα κάνει η ΝΔ αν κυρώσει ο ίδιος και οι πρόθυμοι εταίροι του τη συμφωνία, ας κάνει το αυτονόητο. Εκλογές εδώ και τώρα για να ακυρώσουν οι πολίτες τη συμφωνία στην κάλπη».

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας θα διαφύγει για να σώσει ό,τι μπορεί