Ο Αμπντούλ Ραζαγκί Καμαρά, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Σοσό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13, αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 28 ετών λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, τη Σοσό και την Γκινγκάμπ, ο Καμαρά αγωνίστηκε ακόμα σε Ρεν, Μαγιόρκα, Ανζέ και Ντέρμπι Κάουντι, ενώ φόρεσε και 16 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γουινέας.

Ο παίκτης με δηλώσεις του στην γαλλική ιστοσελίδα «foodmercato» αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας του και τόνισε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι, από τη στιγμή που υπάρχει το ρίσκο να πάθω έμφραγμα ή να πεθάνω στο γήπεδο όπως πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να προχωρήσω, ακόμα και αν είναι σκληρό να το δεχθώ. Περίμενα τα νέα τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, προσπάθησα σε κάθε περίπτωση να μείνω δυνατός. Από τα 13 μου, η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο. Πάλεψα σκληρά να επανέλθω μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου και τώρα μου λένε πως δεν θα φορέσω ποτέ ξανά μία ποδοσφαιρική φανέλα.

Χρειάζομαι χρόνο για το αποδεχθώ, δεν είναι όπως ένας τραυματισμός όπου μπορείς να παλέψεις για να επιστρέψεις. Με αυτό, δεν μπορώ να κάτω τίποτα. Όλα γκρεμίζονται για μένα αυτή τη στιγμή. Η τελευταία μου ομάδα, η Γκινγκάμπ με βοήθησε με πολλούς τρόπους, όπως και ο πρόεδρος που είναι πολύ κοντά μου. Εάν χρειαστώ τον ίδιο ή την ομάδα, ξέρω πως θα είναι εκεί».