Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε ο χαμός του 38χρονου γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά. Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός ξημερώματα Παρασκευής. Ο θάνατός του προκλήθηκε από πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του, στην Πεντέλη. Τις συνθήκες διερευνά η Αστυνομία.

Θερμά συλληπητήρια

Τα θερμά τους συλλυπητήρια για την τεράστια απώλεια  στον πατέρα και συνάδελφο πολιτικό Γιώργο Δημαρά, και σε όλη την οικογένεια του θανόντα, εξέφρασαν απλοί πολίτες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος με δηλώσεις και επίσημες ανακοινώσεις.

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη» τονίζει ο πρωθυπουργός σε γραπτή του ανακοίνωση.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταλήγει τονίζοντας «από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης, μαθαίνοντας τη θλιβερή είδηση, εξέφρασε την οδύνη του, επισημαίνοντας: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Την «Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και τα «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος απέστειλε «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του» εξέφρασε επίσης, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας «Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γιος το παιδί του» έγραψε στο Twitter, ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας

«Η τραγική είδηση της απώλειας της  ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά» έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Το ΚΚΕ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά, για την τραγική απώλεια του γιου του.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Γιώργου Δημαρά απηύθυνε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» υπογραμμίζει συλλυπητήρια ανακοίνωση του κόμματος.

«Συλλυπητήρια Γιώργο…» γράφουν οι Οικολόγοι Πράσινοι: «Συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου τους».