Ενα ταλέντο από τη χρυσή γενιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης απέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Δημήτρη Σκουμπάκη ο οποίος είχε αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική νέων ανδρών το 2017 στο Βελιγράδι.

Ο 20χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στη Γλυφάδα, είναι αμυντικός και προορίζεται για αντικαταστάτης του Βαγγέλη Δελακά, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά παραμένει στον Ολυμπιακό ως συνεργάτης του προπονητή Θοδωρή Βλάχου.

Μετά τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία νέων ο Σκουμπάκης προωθήθηκε στην εθνική ανδρών και συμμετείχε φέτος στην τελική φάση του Europa Cup, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Προέρχεται από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ενώ από το 2015 έπαιζε στη Γλυφάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Εύχομαι να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την περσινή εντυπωσιακή σεζόν», δήλωσε ο ύψους 2,03 μ. αμυντικός στη επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.