Εντυπωσιακός στην πρώτη του εμφάνιση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ήταν ο Διονύσης Κορακάκης, που όπως φαίνεται βαδίζει στα χνάρια της αδελφής του, Αννας.

Στην πρώτη συμμετοχή του σε Παγκόμιο πρωτάθλημα, ο Διονύσης Κορακάκης μπήκε σε τελικό. Και στον πρώτο τελικό της καριέρας το πήρε την 4η θέση.

Λίγα λεπτά μετά η Άννα Κορακάκη έσπευσε να συγχαρεί τον αδελφό της, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, γράφοντας στα ελληνικά και τα αγγλικά:

«Ο Διονύσης μας στον πρώτο του τελικό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας με 577! Μία ανάσα από το βάθρο στις λεπτομέρειες, με ένα φοβερό τελικό για την 4η θέση στον κόσμο και μία φανατική θαυμάστρια που έτρεξε για μια φωτογραφία μαζί του στη λήξη του τελικού. Σ’ ευχαριστώ για την τόση περηφάνεια».

Ο νεαρός πρωταθλητής της σκοποβολής, έλαβε μέρος στον τελικό Νέων στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων της διοργάνωσης που φιλοξενείται στην πόλη Τσανγκουον της Νότιας Κορέας και μετά από εξαιρετική εμφάνιση, κατέλαβε την τέταρτη θέση με 197,4 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε ο Τσαουντάρι Σαουραμπί από την Ινδία με 245,5 βαθμούς και ακολούθησαν ο «οικοδεσπότης», Λιμ Χοτζίν (243,1β) και ο -επίσης- Ινδός, Αρτζούν Σινγκ Τσεέμα με 218 βαθμούς.