Ένα νέο παιχνίδι σπείρει το φόβο και τον τρόμο σε νεαρά κορίτσια. Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» (Ring of Fire) προϋποθέτει μια τράπουλα και άφθονο αλκοόλ. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί, οι ηττημένοι πρέπει να πιουν την ποσότητα αλκοόλ που ορίζει αυτός που κάνει τη «μάνα». Η μια παρτίδα διαδέχεται την άλλη και το αλκοόλ ρέει σε κάθε γύρο, με τους παίκτες να το καταναλώνουν αβίαστα. Νικητής του παιχνιδιού είναι εκείνος που θα καταφέρει να μην χάσει τις αισθήσεις του.

Θύμα του «Δαχτυλιδιού της Φωτιάς» μια νεαρή κοπέλα στην Ηλιούπολη

Τις δυσάρεστες συνέπειες του παιχνιδιού ανακάλυψε δυστυχώς ένα νεαρό κορίτσι στην Ηλιούπολη που έπαιξε το παιχνίδι παρέα με δύο φίλους της και πρώην συμμαθητές της. Αφού έπαιξαν πολλούς γύρους του περιβόητου παιχνιδιού, με τα ποτήρια να γεμίζουν και να αδειάζουν ασταμάτητα, η κοπέλα δεν άργησε να χάσει τις αισθήσεις της. Ο ένας «συμπαίκτης» της έσπευσε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει, αλλά σύντομα άρχισε να τη χαϊδεύει. Η ίδια αντιστάθηκε και ο άντρας αποχώρησε από το δωμάτιο.

Λίγο αργότερα, οι δυο «συμπαίκτες» μπήκαν ξανά στο δωμάτιο και βρήκαν την 20χρονη κοπέλα να κοιμάται. Οι δυο νεαροί άρχισαν να ασελγούν πάνω της.

Μετά τον εφιάλτη που έζησε, η 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Ηλιούπολης. Μετά τη σύλληψή τους, οι δυο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους μέχρι να διεξαχθεί δίκη.