Μετά από ένα χρόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ανδόρα, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναπατριστεί και να φορέσει τη φανέλα του Χολαργού! Η αλήθεια είναι πως ήδη συμμετέχει στην προετοιμασία της νεοφώτιστης στη Basket League ομάδας, προκειμένου να μην είναι σε απραξία και να διατηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, βοηθώντας παράλληλα τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η καθημερινή επαφή του με τους ανθρώπους της ομάδας, σε συνδυασμό με το ότι έχει περάσει το καλοκαίρι και δεν έχει βρει ακόμα πρόταση που να τον ικανοποιεί από την Ευρώπη, τον έχουν υποχρεώσει να βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο ένταξής του στο Χολαργό. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ σε σημείο ώστε να θεωρείται περίπου βέβαιο ότι αν τα αμέσως προσεχή 24ωρα δεν έρθει καλύτερη πρόταση από την Ευρώπη, τότε ο Γιάνκοβιτς θα πει το «ναι» στον Χολαργό και θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εκεί όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο, στον οποίον ανήκε ως το 2013, καθώς μετά ακολούθησε η μάλλον άγονη τριετία του στον Παναθηναϊκό. Πρόπερσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Βαλένθια και την ολοκλήρωσε στον Άρη, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ανδόρα.