Την ήττα με 13-9 από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει την Κυριακή (20.20) το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης κόντρα στις ΗΠΑ (ηττήθηκαν με 8-7 από την Ολλανδία).

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου προσπάθησαν μέχρι το τέλος της συνάντησης στο Βελιγράδι, αλλά το 3-0 της τελευταίας περιόδου δεν τους άφησε περιθώρια να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Η ελληνική ομάδα με πρωταγωνίστριες την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και την Έλενα Κανετίδου αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στην αρχή του αγώνα, ανέκαμψε και προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο. Στην συνέχεια δέχθηκε πολλά γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο (θύτης η Αλεξάνδρα Αθνάρ που σημείωσε 6 γκολ) και πάρα το γεγονός ότι η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 9-10, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα τελευταία οκτώ λεπτά.

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π, Λούδη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου Ειρ., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσίμπρη, Δούλη 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.