Νέα στοιχεία έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ των γνωματεύσεων με τις πλαστές υπογραφές στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου, του καταδικασμένου σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση των εταιριών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος Energa και Hellas Power.

Σε άλλον ασθενή φαίνεται να ανήκει η εξέταση με την οποία έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% ο Αριστείδης Φλώρος με αποτέλεσμα να γίνει δεκτή η αποφυλάκισή του.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, οι εξετάσεις φαίνεται να ανήκουν σε άλλον ασθενή οποίος όντως αντιμετωπίζει σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα.

Επίσης, αναφέρεται ότι υπάρχει και δεύτερο έγγραφο το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείο στο οποίο πιστοποιείται η πάθηση.

Ο γιατρός που υπογράφει και το συγκεκριμένο έγγραφο αρνείται πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του, ενώ το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού.

Ο Αριστείδης Φλώρος οδηγείται και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας και αναμένεται άμεσα έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο τελικώς θεμελιώθηκε το ποσοστό αναπηρίας 70% με το οποίο αποφυλακίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη και επιστρέφει στις φυλακές ο Αρης Φλώρος

Στις φυλακές Χαλκίδας επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος

Πειθαρχικές διώξεις ζητά ο ΙΣΑ για την υπόθεση Φλώρου