Ο αναβάτης δεν έχει πολλά περιθώρια να ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Εκτός, και αν η μοτοσικλέτα του, διαθέτει προηγμένα συστήματα πολυμέσων που μπορούν να των ενημερώνουν με πολλές χρήσιμες πληροφορίες όπως τον καιρό κ.α.

Μια τέτοια τεχνολογική καινοτομία είναι η Noodoe, από την Kymco, η οποία μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ώστε να γίνει η ζωή του αναβάτη πιο άνετη.

Έτσι, όταν ο αναβάτης πχ γυρίζει το κλειδί της ανάφλεξης, το Noodoe τον καλωσορίζει με την αγαπημένη του φωτογραφία και του υπενθυμίζει την πρόγνωση του καιρού!

Επίσης, καθώς πλησιάζει το scooter, το τηλέφωνό του συνδέεται αυτόματα μαζί του! Όταν οδηγεί, η έξυπνη πυξίδα τον καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Επίσης, μπορεί,  όταν η βενζίνη τελειώνει, η πυξίδα smart compass του δείχνει τα πιο κοντινά βενζινάδικα και τον πλοηγεί σε αυτό που θα επιλέξει. Μια ακόμη χρήσιμη πληροφορία, είναι όταν βρίσκεται στο φανάρι, και καθώς το scooter είναι ακινητοποιημένο και μέχρι να ξεκινήσει, το Noodoe του δείχνει πιθανές αναπάντητες κλήσεις, έκτακτες ειδήσεις, νέα μηνύματα, ενημερώσεις φίλων στα κοινωνικά δίκτυα και όλα αυτά χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να βγάλει το κινητό από την τσέπη του.

Το Noodoe είναι προσωπική υπόθεση και για αυτό στο Noodoe cloud οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν και να επιλέξουν διαφορετικά σχέδια αρχικής εικόνας, να τα κατεβάσουν στα «αγαπημένα» τους, να τα αποθηκεύσουν στην προσωπική τους συλλογή και να τα εγκαταστήσουν στο scooter τους.