Το «Santorini Experience» πλησιάζει! Στις 5 με 7 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν για 4η χρονιά οι συναρπαστικοί αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, στον απαράμιλλης ομορφιάς παγκόσμιο τουριστικό προορισμό της Σαντορίνης.

Στην αντίστροφη μέτρηση μέχρι τότε, ολοκληρώνονται οι εγγραφές αύριο 31η Αυγούστου. Για λίγες ακόμα ώρες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας το link: https://activemedia.travelotopos.com.

Κατά τα λοιπά, στην φετινή διοργάνωση θα δώσουν το παρών πολλά δυνατά ονόματα της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Κέλλυ Αραούζου και Αντώνης Φωκαΐδης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Αρνιακός και οι πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρης Νέγρης, Στελλίνα Απλαντή, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς και Δημήτρης Μανιός.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της η ελληνίδα πρωταθλήτρια Κέλλυ Αραούζου δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω για 4η συνεχή χρονιά στο Santorini Experience. Πρόκειται για μια διοργάνωση που κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι. Ιδιαίτερα ο αγώνας κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης είναι μοναδικός, καθώς διεξάγεται σε ένα μοναδικό τοπίο και σε μια διαδρομή που μόνο μια φορά το χρόνο μπορούμε να την χαρούμε, διασχίζοντας τα νερά της χαμένης ίσως Ατλαντίδος. Πάντα βέβαια με απόλυτη ασφάλεια από το ηφαίστειο της Σαντορίνης, έχοντας την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά σου, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και ακολουθώντας τους κανονισμούς της FINA. Προσκαλώ όλους τους φίλους της θάλασσας ερασιτέχνες και επαγγελματίες να λάβουν μέρος και να κολυμπήσουν μαζί μου στο 4ο Santorini Experience».

Κέλλυ Αραούζου @ Santorini Experience by Elias Lefas

Δυναμικό παρών της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης @ Santorini Experience by Mike Tsolis

Running photos @ Santorini Experience by Loukas Hapsis