Αίσιο τέλος είχε με τη συνδρομή των πολιτών η υπόθεση του 19χρονου στρατιώτη, Γιώργου Λάλου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός είχε εξαφανιστεί στις 25 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση από τη «Γραμμή Ζωής»:

Η περιπέτεια του Γιώργου Λάλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Λάλος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος χάθηκε την 25/08/2018, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν έλαβε ολιγόωρη άδεια από το στρατόπεδο στο οποίο υπηρετεί την θητεία του και δεν επέστρεψε.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 27/08/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της 29/08/2018 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αγνοούμενος, εντοπίστηκε περιπλανώμενος, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, από κλιμάκιο του Στρατού, που συμμετείχε στις έρευνες.

»Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, μετά από πολλές μαρτυρίες πολιτών στη Γραμμή SOS 1065, τις οποίες η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και την ηγεσία της Μονάδας στην οποία υπηρετεί ο Γιώργος, αξιοποίησαν, για να οδηγηθούμε στην ανεύρεσή του!

»Έτσι, οι συντονισμένες ενέργειες του Στρατοπέδου 1811 ΜΚ/Β Μηχανιώνας Θες/νίκης, του Α.Τ. Μαραθώνα, των πολιτών και της Γραμμής Ζωής, συνέβαλλαν στον εντοπισμό του Λάλου Γεώργιου. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ευχαριστεί θερμά όλους για τη συνεργασία στη διαχείριση του περιστατικού».