Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα όταν βρίσκεσαι κοντά τους, καθώς επιλέγουν να βλέπουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής, είναι γεμάτοι θετική ενέργεια και στέλνουν τα vibes τους και σε σένα, δημιουργώντας με τα λεγόμενά τους και το εύστοχο χιούμορ τους μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα στην παρέα. Αλλοι πάλι όταν λένε κάτι αστείο δημιουργούν πολικές θεμροκρασίες. Τα άστρα επηρεάζουν και την αίσθηση του χιούμορ του καθενός μας, καθιστώντας κάποιους από τους τύπους του ζωδιακού κύκλου πιο πλακατζήδες από τους υπόλοιπους. Εχουμε και λέμε:

Ο Ταύρος με το φλεγματικό, αγγλικού τύπου, χιούμορ του θα σε κάνει να γελάσεις και να ξεχαστείς, καθώς μπορεί να λέει τα πιο εύστοχα, αστεία και περιπαικτικά σχόλια με σοβαρότητα και να σε παρασύρει στο γέλιο χωρίς να το καταλάβεις. Είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος θα διασκεδάσεις μαζί του και θα γελάσεις, θα μοιραστεί χαρές και θα ξεπεράσεις λύπες.

Ο Παρθένος αρέσκεται στο μαύρο χιούμορ. Ευφυιής, παρατηρητικός  και πνευματώδης, σε βοηθά να ξεπεράσεις το στραβό, που σε ενοχλεί,  συνδυάζοντας στα αστεία του τη λεπτότητα και τα υπονοούμενα που κρύβουν και κάποια δόση δηλητήριου.  Θα σου πει αυτό που εσύ δε μπορείς να σκεφτείς ίσως γιατί έχεις κολλήσει.

Ο Toξότης είναι από άποψη ο πιο μεγάλος πλακατζής του ζωδιακού κύκλου. Εύστροφος, φιλοσοφημένος, αισιόδοξος και χιουμορίστας θα σε παρασύρει με το πηγαίο χιούμορ του και τον ανάλαφρο τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή διακωμωδώντας πρώτα τον εαυτό του και μετά τους άλλους, και θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς στα γέλια και να ξεχάσεις τυχόν σκοτούρες.

Ο Υδροχόος, διαθέτει πηγαίο, ενίοτε σουρεαλιστικό και ανατρεπτικό χιούμορ. Ευχάριστος και άνετος στην παρέα θα σε κάνει να διασκεδάζεις και θα σε παρασύρει με τα συνήθως πετυχημένα αστεία του τα οποία τα μεταδίδει σαν να τα ζει.

Ο Ιχθύς κάποιες φορές το παρακάνει με τα αστεία του καθώς θέλει να έχουν απήχηση και γι’ αυτό παρατηρώντας τις αντιδράσεις τα προσαρμόζει αναλόγως. Πάντως, θα σε κάνει να γελάσεις.

Ο Καρκίνος όταν έχει κέφια είναι η χαρά της παρέας με αστεϊσμούς και έξυπνες ατάκες, αλλά όταν είναι στις μαύρες του, άστα…

Τέλος, και ο Σκορπιός θα σε διασκεδάσει με το μαύρο χιούμορ του, που όμως κάποιες φορές γίνεται και βιτριολικό, με μεταφορές και υπονοούμενα, όταν θέλει να σου την πει.