Οι εκλείψεις δεν επέτρεψαν σε αρκετούς να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελα το καλοκαίρι. Ο Σεπτέμβριος μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε κοντινές αποδράσεις, αλλά και να φροντίσουμε με ηρεμία την αποκατάσταση ζημιών, την ανασυγκρότηση και την οργάνωση νέων σχεδίων. Ειδικότερα:

Κριέ λειτουργώντας με υπευθυνότητα και υπομονή θα αποκαταστήσεις σταδιακά ζημιές και τάξη στη ζωή σου. Ευνοείσαι στα αισθηματικά σου και αν το επιθυμείς μπορείς να προβείς και σε ριζικές αλλαγές. Στάσιμα παραμένουν τα οικονομικά εκτός αν βρεις και άλλη πηγή χρηματοδότησης.

Ταύρε η καθημερινότητά σου βελτιώνεται. Το ένστικτο σε οδήγησε σωστά. Οικονομικά υπάρχουν ενδιαφέρουσες προοπτικές. Αισθηματικά για όποιον το επιθυμεί υπάρχει το ενδεχόμενο μιας αλλαγής, ενώ οι υπόλοιποι θα έρθετε ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό σας, ίσως και μέσα από μια κοντινή απόδραση.

Δίδυμε είσαι σε φάση επαναπροσδιορισμού των σχέσεων, των προτεραιοτήτων στην εργασία και των οικονομικών σου προσπαθειών. Παραμένουν κάποια αγκάθια ωστόσο υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Καρκίνε το φθινόπωρο σε ευνοεί γενικότερα ενισχύοντας τις προσπάθειές σου σε διάφορους τομείς. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, κρατήσου μακριά από διενέξεις και όλα θα γίνουν. Φρόντισε και την υγεία σου.

Λέοντα δεν κατάφερες να ξεκουραστείς το καλοκαίρι. Ηρέμησε οτι δεν έχει διορθωθεί ακόμη θα γίνει σε επόμενη φάση. Μετά τις 10 του μήνα γίνεσαι πιο αποτελεσματικός, ενώ κερδίζεις την εμπιστοσύνη εκείνων που χρειάζεται. Φρόντισε λίγο και τον εαυτό σου.

Παρθένε το φθινόπωρο σου φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά, ενώ δίπλα σου θα είναι η οικογένεια ή εάν είσαι μόνος-η ένας νέος σύντροφος. Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσεις και να ταξιδέψεις.

Ζυγέ ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στο φορτωμένο πρόγραμμά σου. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα συμβαίνουν γύρω σου. Παράλληλα κοίτα να απαλλαγείς από περιττά βάρη και μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Σκορπιέ η καθημερινότητά σου έχει βελτιωθεί και υπάρχουν περιθώρεια για μεγαλύτερη πρόοδο. Δώσε βάρος στα οικονομικά σου. Επαγγελματικά ευνοούνται νέες ιδέες και σχέδια που μπορούν να επιτευχθούν μαζί με άλλους. Αισθηματικά προβλήματα επιλύονται με τη συζήτηση.

Τοξότη υποστήριξε με συνέπεια τις επιθυμίες σου για να εισπράξεις τα οφέλη των προσπαθειών σου. Πολλά αλλάζουν γύρω σου και θα χρειαστεί να είσαι συγκεντρωμένος στην εξυπηρέτηση του συμφέροντός σου. Οικονομικά μην ρισκάρεις. Ευνοούνται ταξίδια και επαγγελματικές δράσεις εντός και εκτός συνόρων.

Αιγόκερε βρίσκεσαι σε φάση αναδιοργάνωσης. Ρίξε το βάρος σε ότι αξίζει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις. Η οικογένεια θα επηρεάσει τις  επιλογές σου. Οι ελεύθεροι έχετε την ανάγκη ενός συντρόφου ο οποίος θα σε λειτουργήσει επιβοηθητικά.

Υδροχόε αν οργανώσεις σωστά τη σκέψη σου και εξασφαλίσεις τη συμπαράσταση έμπιστων και ικανών φίλων θα τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και θα κάνεις τα βήματα που θέλεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Στα προσωπικά εμπιστέψου το ένστικτό σου.

Ιχθύ αποκτήστε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου οργανώσου σωστά και τόλμα να κάνεις ότι σε εκφράζει και σε ευχαριστεί. Τυχόν οικονομική εκκρεμότητα που σε απασχολεί θα επιλυθεί εάν δραστηριοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.