Από τα must κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα παραμένει εφέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα η ολόσωμη φόρμα. Θα φορεθεί πολύ σε όλες της τις μορφές καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις. Αν και κάποιες διατηρούν το αθλητικό style, στην πλειονότητα γίνονται πιο λαμπερές, ενσωματώνοντας ανάλογες  λεπτομέρειες, όπως παγιέτες και στρας, ενώ θα δούμε και αρκετές φτιαγμένες από βελούδο ή printed σχέδια.

Ενα ντύσιμο που αποτελείται από ένα μοναδικό κομμάτι ρουχισμού, το οποίο διατίθεται σε πολλά διαφορετικά σχέδια και στυλ, η ολόσωμη  φόρμα είναι ιδανική για να επιμηκύνει το σώμα, αλλά και να απαλύνει τις έντονες καμπύλες.

Θα φορεθούν με τα αντίστοιχα αθλητικά παπούτσια, αλλά και με ψηλές μπότες.

Δεν έχετε παρά να τολμήσετε να τις φορέσετε, αρκεί να επιλέξετε με βάση τον σωματότυπό σας εκείνη που σας ταιριάζει.

Στις ψηλές γυναίκες ταιριάζουν περισσότερο οι μακριές φόρμες με φαρδιά μπατζάκια ενώ για τις μικρόσωμες προτιμότερη είναι κάποια εφαρμοστή ή στενή ολόσωμη φόρμα μέχρι τον αστράγαλο ή λίγο πιο πάνω, τύπου cropped, ως επί το πλείστον μονόχρωμη.

Για τις γυναίκες με πλούσιο μπούστο εντυπωσιακή επιλογή αποτελεί η ολόσωμη φόρμα με βαθύ V ντεκολτέ. Επίσης εκείνες που είναι πιο φαρδιές στη μέση.

Αν διαθέτετε πλούσιες καμπύλες ή σωματότυπο αχλάδι, επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα που να μην κολλάει στην περιοχή των γλουτών.

Στο σωματότυπο μήλο ταιριάζουν οι φόρμες με πτυχώσεις στο ντεκολτέ. Τέλος, για τις γυναίκες χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες , ιδανικές είναι οι πολύ στενές ολόσωμες φόρμες και το ολόσωμο σορτς.