Μετά από ένα καλοκαίρι που για κάποιους δεν ήρθε ποτέ, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από τις 29/9 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την ουσιαστική επαφή με πρόσωπα με τα οποία υπήρχαν ανοιχτά ζητήματα, και άλλα με τα οποία μπορεί να συνεργαστείτε σε διάφορες δράσεις. Παράλληλα η ενέργειά μας θα αρχίσει να ανεβαίνει, οπότε οργανωθείτε, πάρτε βαθιές ανάσες και προχωρήστε…

Κριέ το νόμισμα έχει δυο όψεις. Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός. Έτσι ή ανέκτησες τις δυνάμεις σου και είσαι έτοιμος για δράση.

Ταύρε η ανανέωση είναι η λέξη κλειδί των ημερών. Αν λειτουργήσεις με προσοχή και ευελιξία δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

Δίδυμε βρίσκεσαι σε περίοδο αλλαγών με εντάσεις στις σχέσεις. Αξιοποίησε ένστικτο και διορατικότητα για να αντεπεξέλθεις.

Καρκίνε η εβδομάδα περιλαμβάνει ευκαιρίες αλλά φρόντισε να διατηρείς τον έλεγχο στα πρακτικά θέματα και προσπάθησε να λειτουργείς ομαδικά.

Λέοντα άφησε στην άκρη τον εγωισμό και λειτούργησε έξυπνα και όχι αντιδραστικά, όταν θίγονται τα συμφέροντά σου. Ο Σεπτέμβριος έχει θετικό πρόσημο.

Παρθένε τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις και αξιοποίησε τον χρόνο για να πάρεις ανάσα, να κάνεις αυτά που θέλεις, χωρίς να φοβάσαι ότι κάτι θα εξελιχθεί αντίθετα από τις επιθυμίες σου.

Ζυγέ πήρες ανάσα, ασχολήσου τώρα με τις υποθέσεις σου. Τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά, αλλά ξέρεις να προφυλάσσεις τον εαυτό σου από λάθη και να ξεπερνάς προβλήματα σε σπίτι και γραφείο.

Σκορπιέ άσε τα γεγονότα να εξελιχθούν πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Ενίοτε χρειάζεται να είσαι περισσότερο διπλωμάτης. Μείνε σταθερός στις θέσεις σου αλλά μην τις εκθέτεις όπου να ‘ναι. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με καλές προοπτικές.

Τοξότη πήρες τις ανάσες σου και τις αποφάσεις σου. Όλα και όλοι λειτουργούν υπό την πίεση των γεγονότων οπότε άσε τον χρόνο να λειτουργήσει για σένα και οργανώσου για τη συνέχεια.

Αιγόκερε προστάτεψε τα κεκτημένα σου, χωρίς να αντιδράς υπερβολικά στις καταστάσεις που σε πιέζουν. Καταφέρνεις πολλά ευκολότερα, όταν παραμένεις ψύχραιμος. Ο Άρης σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, ενεργοποιεί τον δυναμισμό σου.

Υδροχόε είναι μεταβατική η περίοδος που διάγεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και όλα θα γίνουν. Όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο…

Ιχθύ παρέμεινε ενεργός ότι και αν συμβεί, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία σε βοηθάει να λύσεις διάφορα θέματα. Ο Σεπτέμβριος σου επιφυλάσσει μία πιο ζωηρή καθημερινότητα, όπου θα αναλάβεις νέες υποχρεώσεις.