Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στο Λεβαδειακό, καθώς έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους με την πανέμορφη εκτέλεση φάουλ που έκανε. Ο Έλληνας εξτρέμ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ξεκίνημα, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με την Μπέρνλι που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζαρου:

«Είμαι αισιόδοξος αλλά νομίζω ότι είναι μία ιδανική αρχή. Θέλω να σταθώ στη βοήθεια του κόσμου στο ξέσπασμα μας στο δεκάλεπτο με τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Μας έδωσε φτερά, μας χειροκρότησε, είδε την προσπάθειά μας. Θέλουμε να είμαστε ένα και αν είμαστε έτσι θα πάμε αρκετά καλά. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες με την υγρασία και την ζέστη για μία ομάδα που θέλει να δημιουργήσει. Με κούραση από την Πέμπτη. Όσο πιο νωρίς βάλαμε γκολ τόσο καλύτερα θα ήταν. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι και να κρατήσουμε την μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μία ιδανική αρχή, αυτό μετράει πάνω από όλα. Είμαστε νέα παιδιά στην ομάδα, μέσα από αυτή θα είμαστε καλά και εμείς. Το έχουμε συνειδητοποιήσει και με αυτό θα πάμε μπροστά».

Για τον αγώνα με την Μπέρνλι: «Να βγάλουμε την ποιότητά μας, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Αν δεν ήταν δύσκολα δεν θα είμαστε εδώ. Πράγματι πίστευα ότι θα βάλω γκολ αλλά χάρηκα πραγματικά με τα δύο γκολ του Φορτούνη. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Το έχουμε καταλάβει όλοι μας».