Συνελήφθησαν, δύο άτομα για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, στο Ρέθυμνο, με την αστυνομία να πραγματοποιεί έλεγχο σε χώρο χρήσης του ενός εξ αυτών.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Έλληνα και έναν 23χρονο αλλοδαπό, στους οποίους μετά από προσωπικό έλεγχο βρέθηκε στον 19χρονο του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 190 γραμμάρια κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 19χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης στην επιφάνειά της.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 19χρονος ενεργούσε κατ’ εντολή του 23χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη. Οι δύο νέοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Επίσης συνελήφθη, 31χρονος Έλληνας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου για κατοχή κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες έρευνα σε σπίτια του 31χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 66,3 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.