Πόσες φορές δεν έχεις ανοίξει την ντουλάπα σου, που ξεχειλίζει, και δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι να βάλεις; Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι απαραίτητα να διαθέτεις στη γκαρνταρόμπα σου για να βγεις ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Εχουμε και λέμε:

Από τα πιο βασικά κομμάτια παραμένει το little black dress ή αλλιώς μικρό μαύρο φόρεμα, το οποίο πρέπει να ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και να φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πρωί φόρεσέ το με κολάν ή οπάκ χοντρό καλσόν με όμορφα prints και το βράδυ με ψηλοτάκουνες γόβες και σακάκι. Το ίδιο απαραίτητο είναι και το μαύρο παντελόνι, αλλά και μια pencil φούστα.

Ανάλογα με την ηλικία, θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ένα ταγέρ ή ένα κοστούμι, που μπορείς να φορέσεις και μεμονωμένα, ή μια ολόσωμη φόρμα, τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε διάφορες περιστάσεις.

Το jean που κολακεύει τις αναλογίες σου δεν πρέπει επίσης να λείπει από τη ντουλάπα σου. Ανεξάρτητα από το εάν είναι skinny jeans ή σε πιο χαλαρή γραμμή, με τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορείς να το φορέσεις όλη την ημέρα, και να δείχνεις κομψή.

Οπωσδήποτε χρειάζεσαι ένα ένα basic t-shirt, το οποίο θα μπορείς να κομποζάρεις με διάφορα, αλλά και ένα αθλητικού τύπου μπλουζάκι, που μπορείς να το φορέσεις μέσα από τα διάφανα μπλουζάκια σου, το πουκάμισο, αλλά και μόνο του.

Το leather jacket (ίσως και με επένδυση) είναι επίσης απαραίτητο και σωτήριο ή οποιοδήποτε άλλο πανωφόρι της αρεσκείας σου, που μπορείς να φορέσεις σχεδόν με τα πάντα όταν κρυώσει και ο καιρός και να δείχνεις chic.

Ξεχωριστή θέση στη γκαρνταρόμπα σου πρέπει να διαθέτουν το πουλόβερ και η ζακέτα, που μπορείς να συνδυάσεις με αρκετά από τα ρούχα σου.

Το απόλυτο must της γκαρνταρόμπας σου είναι οι all time classic δερμάτινες γόβες σου, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις εύκολα σχεδόν με όλα τα outfit.

Ενα άλλο κομμάτι που επιβάλλεται να έχεις στον τόνο που επιθυμείς είναι η μεγάλη δερμάτινη τσάντα, την οποία μπορείς να έχεις μαζί σου, καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας, η οποία σε εξυπηρετεί σε όλες τις περιστάσεις.

Καλό είναι τέλος να διαθέτεις ένα νυχτικάκι με ιδιαίτερο σχέδιο.

Αν σας λείπει κάποιο από τα προαναφερόμενα κομμάτια, θυμηθείτε ότι προλαβαίνετε να το προμηθευτείτε, καθώς συνεχίζονται για ακόμη λίγες ημέρες οι εκπτώσεις.