Ο Κόμπι Μπράιαντ έκλεισε την Πέμπτη τα 40 χρόνια του και δέχθηκε ευχές από κόσμο και κοσμάκη, ως ήταν αναμενόμενο. Πάρα πολλοί πρώην συμπαίκτες και φίλοι τον θυμήθηκαν και του ευχήθηκαν μέσω των social media, σίγουρα όμως αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι ευχές του Λαμάρ Όντομ.

Συμπαίκτης κι αυτός του Κόμπι στους Λέικερς, αλλά κι ένας άνθρωπος που πριν από λίγα χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο. Η φιλία του με τον Κόμπι ήταν ένα από τα στηρίγματα που του επέτρεψαν να βγει ζωντανός και αυτό μνημονεύει στην ανάρτησή του στο instagram:

«Δεν υπάρχουν λόγια σε αυτό τον κόσμο για να περιγράψω την τρελή αγάπη που έχω για σένα. Σε εκτιμώ, ήσουν εκεί για μένα στη διάρκεια των πιο σκοτεινών στιγμών μου μέχρι σήμερα και ελπίζω για πάντα. Λάμψαμε μαζί στις πιο ένδοξες στιγμές μου κι αυτές οι στιγμές έχουν χαραχθεί σαν τατουάζ στην καρδιά μου. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σε ξεπληρώσω για τη χωρίς όρους αγάπη σου, αλλά μπορώ να σου πω πόσο σε εκτιμώ. Κανείς δεν μπορεί να μας πάρει τις κοινές μνήμες μας. Χαρούμενα γενέθλια, αδελφέ μου, θα είσαι για πάντα ο νούμερο 1 αδελφός στη ζωή μου».