Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού πλησιάζει και ακόμη δεν έχετε βρει πως θα την περάσετε. Οπου και αν επιλέξετε να πάτε για να ξεχωρίσετε την βραδιά, η αστρολογία σας βοηθά, ανάλογα, με τη χροιά που θέλετε να της δώσετε, ώστε να είναι πιο ρομαντική ή πιο πικάντικη. Εχουμε και λέμε:

Ο Κριός είναι από τα ιδανικά ζώδια για μια φλογερή βραδιά, και καθώς στο λεξιλόγιο του δεν υπάρχει το αύριο, δεν θα έχεις και προβλήματα στη συνέχεια, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει.

Κατεξοχήν σταθερό ζώδιο ο Ταύρος δεν θα ενδώσει εύκολα στο πάθος μιας βραδιάς, ωστόσο αν αφεθεί, ενδέχεται να θέλει να γνωριστεί καλύτερα. Μπορείς απλά να απολαύσεις τη συζήτηση.

Ο Δίδυμος εμπειρίες αναζητά, είναι παιχνιδιάρης, δεν συμπαθεί τις δεσμεύσεις, άσε που μπορεί να έχει ήδη και σχέση, οπότε είναι από τις καταλληλότερες επιλογές για μια βραδιά γεμάτη φλερτ και ότι ήθελε προκύψει.

 Στον συναισθηματικό Καρκίνο είναι δύσκολο το να φλερτάρει τόσο έντονα ώστε να τεθεί ζήτημα επιλογής για κάτι άλλο. Απόλαυσε τη συζήτηση και τις τόσο ενδιαφέρουσες απόψεις του.

Ο λαμπερός βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου Λέοντας θέλει να επιβεβαιώνεται στις παρέες και ερωτικά, οπότε αν δεν ζαλίζεσαι από την πολύ λάμψη, μπορείς να απολαύσεις την παρέα του.

Ο Παρθένος ανάλογα με τη συναισθηματική φάση που περνάει μπορεί να  ανταποκριθεί σε ένα έντονο φλερτ.

Ο Ζυγός θα ανταποδώσει το φλερτ, αλλά επειδή είναι και  σχεσάκιας το πιο πιθανό είναι μετά από μια ωραία βραδιά να σου πετάξει «τα λέμε, καληνύχτα» παρά να δώσει συνέχεια.

Ο Σκορπιός όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή του είναι ή του ύψους ή του βάθους, οπότε η όποια συνέχεια της βραδιάς εξαρτάται από τη διάθεσή του.

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που δεν θα διστάσει να σου πει ότι του αρέσει να συλλέγει εμπειρίες λόγω του φιλελεύθερου χαρακτήρα του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι. Οπότε εσύ αποφασίζεις.

Ο εργασιομανής Αιγόκερος δεν θα πει όχι σε μια τυχαία περιπέτεια, προκειμένου να πάρει ανάσα. Απομένει σε σένα να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις.

Με τον φευγάτο  Υδροχόο μπορείς να περάσεις μια βραδιά, η οποία μπορεί να έχει από όλα μέσα. Εσύ διαλέγεις.

Ο Ιχθύς υπόσχεται μια βραδιά με άφθονο ρομάντζο και συναίσθημα υπό τη σκιά του φεγγαριού.