Στο ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού, την Κυριακή 26/8, και η ενέργειά της θα επηρεάσει τα ζώδια διαφορετικά, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο, ανάλογα με το πόσο δεκτικοί είναι, αλλά και με την κατάσταση στην οποία είναι.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς μπορούν να ωφεληθούν εάν δεν αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί. Αναλυτικότερα:

Κριέ η Πανσέληνος σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να προχωρήσεις σε αλλαγές στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα, δρομολογώντας νέα πορεία ζωής.

Ταύρε είσαι από τους πιο ευνοημένους. Θα λάβεις τις απαντήσεις που ψάχνεις που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τους στόχους σου, σε κοινωνικό και ερωτικό επίπεδο. Αν επιδιώκεις την οριστική εγκατάσταση σε μια ξένη χώρα, μπορεί και αυτό να συμβεί.

Δίδυμε η καριέρα σου επηρεάζεται. Θα συμβούν αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σου αλλά και το κύρος σου γενικότερα. Φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και τις προσωπικές σου σχέσεις.

Καρκίνε είσαι από τους πιο ευνοημένους. Η Πανσέληνος θα φέρει επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες, αρκεί να αλλάξεις τρόπο σκέψης και φιλοσοφία γενικότερα, γεγονός που θα σου επιτρέψει να δεις ιδέες ή ευκαιρίες που δεν είχες εντοπίσει. Η τύχη ευνοεί επίσης τα ταξίδια, ενώ εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή.

Λέοντα, η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, μπορεί να πυροδοτήσει την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα.

Παρθένε, επηρεάζονται οι σχέσεις σου. Εσύ θα αποφασίσεις ποιες και πως θα συνεχιστούν. Η Πανσέληνος σε βοηθά να ξεπεράσεις την όποια κατάσταση ενώ φέρνει στο δρόμο σου και ένα άτομο που θα σε βοηθήσει για τη συνέχεια.

Ζυγέ φρόντισε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σου επιτρέψει να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου και να εξασφαλίζεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιέ με ό,τι και αν ασχοληθείς θα το απολαύσεις στο έπακρο. Απομένει σε σένα να επιλέξεις τι θα κάνεις, αν απλά βγεις διασκεδάσεις, αν προγραμματίσεις μια απόδραση με τον σύντροφό σου και πως θα εκφράσεις την δημιουργικότητά σου στη δουλειά.

Τοξότη το ολόγιομο φεγγάρι σε στρέφει στο σπίτι και στην οικογένεια για να ασχοληθείς με τους αγαπημένους, αλλά και με τον καλλωπισμό του χώρου σου. Στα επαγγελματικά σου όλα βαίνουν καλώς.

Αιγόκερε εύνοια υπάρχει στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε γάμο ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία.

Υδροχόε θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από νέες συμφωνίες ή και αγοραπωλησίες. Πρόσεχε τις λεπτομέρειες. Το γεμάτο φεγγάρι σε ωθεί να ασχοληθεί με τις σχέσεις σου και να αναζωπυρώσεις ένα έρωτα που έχει κλονιστεί.

Ιχθύ η Πανσέληνος σε ευνοεί. Θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και με τα επαγγελματικά σου δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα, απαλλαγμένη από άτομα ή καταστάσεις που επιβαρύνουν την καθημερινότητά σου βάζοντας τις βάσεις για κάτι καλύτερο.