Μια Harley- -Davidson που παραπέμπει σε αγώνες dragster και κάνει πάταγο στο πέρασμα της. Ο λόγος για την νέα FXDR 11  που είναι εφοδιασμένη με τον υψηλής ροπής κινητήρα 114ci Milwaukee-Eight V-twin. Σύμφωνα με την αμερικάνικη φίρμα, το νέο μοντέλο διαθέτει ένα ιδιαίτερα επιθετικό στυλ dragster ενώ παντρεύει με επιτυχία τη νέα τεχνολογία.

Το FXDR 114 είναι το δέκατο μοντέλο της Harley-Davidson που βασίζεται στην πλατφόρμα Softail που παρουσιάστηκε το 2018. Είναι επίσης το πιο πρόσφατο μοντέλο από τη γκάμα των 100 μοτοσυκλετών υψηλής απόδοσης, που σκοπεύει να παρουσιάσει το εργοστάσιο μέχρι το 2027.

Εκτός από τον ιδιαίτερα αποδοτικό κινητήρα, το νέο μοντέλο καταφέρνει να κερδίζει στην οικονομία, χάρη στην εκτεταμένη χρήση πανάλαφρων υλικών. Όπως το νέο  αλουμινένιο ψαλίδι του FXDR 114 που προσφέρει μείωση βάρους κατά 4,6 κιλά (6.25 κιλά από 10.88 κιλά ή ελαφρύτερο κατά 43%) .

Ακόμη, ο 19 ιντσών μπροστινός σφυρήλατος τροχός αλουμινίου είναι ελαφρύς και διαθέτει πολύ λεπτές ακτίνες. Η σέλα και η ουρά του FXDR 114 στηρίζονται σε ένα υποπλαίσιο συγκολλημένων σωλήνων αλουμινίου ενώ τα αλουμινένια στηρίγματα του φτερού που χρησιμοποιούνται σε άλλα μοντέλα Softail εξοικονομούν περίπου 3,17 κιλά.