Ένας νέος χώρος – άγνωστος στους περισσότερους κατοίκους της πόλης -έχει ξεκινήσει να αναμορφώνεται. Πρόκειται για το γήπεδο και το αλσύλλιο στο Ριζαριό, που έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα αναβαθμισμένα και αναμορφωμένα πάρκα της πόλης των Τρικάλων. Έτσι, μετά την πλήρη αναμόρφωση του πάρκου στον Αη Γιώργη, τις ετοιμασίες για το πάρκο στη Σωτήρα και στο «νησάκι» του πάρκου Ματσόπουλου, σειρά είχε ο χώρος στο Ριζαριό.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της πόλης, Άκη Αναστασίου, σε πρώτη φάση γίνονται οι εργασίες για τον φωτισμό του γηπέδου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ ο αγωνιστικός χώρος έχει ήδη διαμορφωθεί κατάλληλα και είναι έτοιμος για αγώνες. Απομένει η αναβάθμιση του παρακείμενου αλσυλλίου, πίσω ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ριζαριού.

Τα Τρίκαλα μέσα σε λίγο διάστημα θα διαθέτουν πέντε πάρκα – χώρους αναψυχής και άθλησης (μαζί με το πάρκο στον Πυργετό) περιμετρικά της πόλης , ενώ σε λίγο διάστημα ξεκινούν και οι εργασίες αναμόρφωσης του χώρου στην αυλή του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων.