Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας που μόλις άρχισε είναι η μετακίνηση του Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου την Πέμπτη 23/8, που έρχεται να μας θυμίσει πως οι διακοπές κάποτε τελειώνουν, και ότι σιγά σιγά πρέπει να αφήσουμε την ανεμελιά και τη χαλαρότητα του καλοκαιριού, να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας και να ασχοληθούμε με τις διάφορες εκκρεμότητες. Θα επηρεαστούν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που θα σφραγίσουν τη ζωή τους.

Στις αρχές της εβδομάδας και ειδικά τη Δευτέρα η Σελήνη που παραμένει στον Τοξότη, εξακολουθεί να μας τροφοδοτεί με ενέργεια, καλή διάθεση και αισιοδοξία, ώστε να ασχοληθούμε με δουλειές και νέα ενδιαφέροντα. Ακόμη και κάποιοι που μόλις επέστρεψαν στην εργασία τους και δυσκολεύονται να συμμαζέψουν το μυαλό τους και να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντά τους, μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα.

Ακαταμάχητοι είναι οι Τοξότες που επιμένουν να διατηρούν το χιούμορ, το αισιόδοξο πνεύμα αλλά και την υγιή τρέλα τους, ενώ ευνοούνται και Ταύροι και Σκορπιοί οι οποίοι επιλέγουν τη θετική στάση απέναντι στα πράγματα, μιας και τη ζωή να αξίζει να τη ζεις. Κατά τα λοιπά:

Κριέ μετά την καλοκαιρινή ραστώνη έρχεται ή ώρα για φθινοπωρινή ανασύνταξη.

Ταύρε εκκρεμότητες σε σπίτι και γραφείο σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά η ερωτική εύνοια σε βοηθά να ισορροπήσεις.

Δίδυμε τρέχεις για να τα προλάβεις όλα σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Όλα θα γίνουν.

Καρκίνε είσαι σε διάθεση διακοπών, χαλαρός, όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο. Επειδή δεν σου συμβαίνει συχνά αφέσου σε αυτή την κατάσταση.

Λέοντα η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη σε σένα και στην σχέση σου.

Παρθένε γέμισες μπαταρίες και είσαι έτοιμος να τα βάλεις όλα στην θέση τους.

Ζυγέ αν και πήρες μια ανάσα καθώς έχει αρκετά ζητήματα ανοιχτά διακατέχεσαι από νευρικότητα. Ως ο ισορροπιστής του ζωδιακού κύκλου θα βρεις την άκρη.

Σκορπιέ ακόμη κι αν έχεις την αίσθηση ότι ματαιοπονείς στη δουλειά, στις σχέσεις, και γενικότερα. Κάνε υπομονή.

Τοξότη πολύ θα ήθελες να συνεχιστούν οι καλοκαιρινές σου διακοπές, ωστόσο, έχεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στην τελική μπορείς να τα οργανώσεις όλα λίγο καλύτερα.

Αιγόκερε η πίεση συνεχίζεται. Σου φαίνεται σαν να απαιτείται μεγαλύτερος κόπος από ότι θα ήθελες για να κάνεις οτιδήποτε.

Υδροχόε σε απασχολούν οι σχέσεις σου και γενικά οι άλλοι, ασχολήσου και με τον εαυτό σου.

Ιχθύ θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας παραμένουν στο προσκήνιο.